Treceți la conținutul principal

Translate

Mari companii - S.C. IAR S.A.

 Acționariat:

Ministerul Economiei – 64,89%

Alți acționari privați – 35,11%



 S.C. IAR S.A. este în prezent o unitate specializată pentru mentenanță, reparații și reparații capitale pentru elicopterele Puma și Alouette III. Compania dezvoltă programe de modernizare, efectuează revizii periodice, reparații capitale și încercări la sol și în zbor; asigură multiple servicii după vânzare: mentenanță, piese de schimb și înlocuiri de echipamente, asistență tehnică; școlarizarea piloților și a tehnicienilor; programme “Follow-on-Support” pentru gama de elicoptere Puma și Alouette III. De asemenea, IAR S.A. este implicată în fabricarea de ansamble, subansamble și piese pentru diversi producători din industria aeronautică mondială (structuri aeronave, cablaje electrice etc.).

    Pentru toate produsele sale, IAR S.A. asigură multiple servicii “post vânzare” pentru a satisface necesitățile clienților săi în domeniul mentenanței, reparațiilor și reparațiilor capitale, de piese de schimb, de școlarizare a piloților și tehnicienilor, de asistență tehnică și intervenții service. Principalii beneficiari ai elicopterelor Puma și Alouette III fabricate/reparate la Brașov sunt: Ministerul Apărării Naționale (Forțele Aeriene și Forțele Navale din România), Serviciul Român de Informaţii, Ministerul de Interne, Eurocopter (Airbus Helicopters), Denel – Republica Sud-Africană, Forțele Aeriene din E.A.U., Forțele Armate și Forțele Aeriene din Pakistan, Forțele Aeriene din Sudan (1982-1984), Ministerul Apărării din Coasta de Fildeș, Forţele Aeriene din Liban, Forţele Aeriene din Oman etc.

    Pentru a avea succes în activitățile și acțiunile desfășurate, este necesar să se țină cont de evoluțiile ce se înregistrează pe plan internațional. În acest scop se va urmări respectarea permanentă a următorului set de valori:

    Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă principala prioritate și obiectivul întregii activități, ținând cont de faptul că, în marea lor majoritate, clienții sunt implicați în asigurarea capacității de apărare națională, precum și în alte misiuni de importanță deosebită cum ar fi: misiuni de asigurare a ordinii de drept, misiuni anti-teroriste, misiuni de căutare-salvare, misiuni de intervenție în caz de calamități naturale, supravegherea frontierelor de stat, evacuarea răniților și asistență medicală, transporturi speciale, misiuni de supraveghere aeriană, misiuni de stingere a incendiilor etc.
    Succesul companiei depinde atât de modul în care se reușeşte modernizarea produselor, astfel încât acestea să răspundă într-o cât mai mare măsură cerințelor operaționale ale utilizatorilor, cât și prin implicarea în parteneriate industriale cu mari producători de elicoptere, acțiune care să permită oferirea de produse noi și de pachete complete de servicii aferente acestora.
    Preocuparea continuă pentru membrii firmei: se urmăreşte selecționarea, instruirea și motivarea salariaților, dar și asigurarea unor condiții optime de muncă, pentru a putea obține cea mai bună calitate în condițiile unor rezultate comerciale și financiare cât mai bune. (https://www.iar.ro/despre-noi/)

vezi si:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Biggest business websites in the world - top 100

Cele mai mari siteuri de afaceri din lume - top 100 sursa: alexa.com 1 PayPal paypal.com Online payment service for individuals and merchants. Allows users to send money and bills to a ... 2 Alibaba.com alibaba.com Launched in 1999, Alibaba.com is the leading global e-commerce platform for small businesses ar ... 3 Yahoo! Finance finance.yahoo.com Personal finance, investing tips and news. 4 ESPN espn.go.com Sports news network. Includes broadcast schedule, game scores and results, and articles on coll ...  5 Bank of America bankofamerica.com Nationwide bank. Includes product and service information, online banking and bank location fin ...   6 Chase Bank https://www.chase.com/ The largest banking company in the United States. 7 Skype skype.com Peer to peer internet voice service. Mac, Windows and Linux versions available. Users may call ... 8 Wells Fargo wellsfargo.com Connects

Top 300 Capital - Romania 2011

Nota: pana in acest an, topurile principale din Capital si Forbes au coincis. In 2011 diferentele de metoda de evaluare dintre cele doua sisteme au dus la rezultate complet diferite. Iata topul intocmit de Capital:

Taximetria: ce, cine, cand, cum, unde?

Elevii si studentii sunt cei mai fideli clienti ai companiilor de taximetrie, se arata intr-un studiu realizat de Daedalus Consulting. Astfel, peste 65% dintre tineri si 43% dintre romani obisnuiesc sa circule cu taxiul. 62,5% dintre persoanele cu varsta intre 18 si 24 ani si 57% dintre persoanele care au intre 25 si 34 de ani calatoresc cu taxiul. La fel de „dependenti“ de serviciile oferite de companiile de taximetrie sunt patronii, managerii sau angajatii cu studii superioare. Peste 51% dintre acestia calatoresc cu taxiul. Tot patronii sunt cei care apeleaza cel mai des la serviciile de taximetrie, cu o medie de 4,62 ori fata de o medie de 3,96 ori in patru saptamani. In medie, un utilizator de servicii de taxi circula cu taxiul o data pe saptamana. Peste o treime depasesc aceasta frecventa. Conform studiului, frecventa cu care romanii apeleaza la serviciile companiilor de taximetrie este direct proportionala cu veniturile lor. Spre exemplu, persoanele cu venituri mai mici de 75 de

Topul averilor in 2011 (Romania)

Versiunea de clasament intocmit de Forbes Romania. Pentru versiunea Capital, vezi articolul precedent. 1. Dinu Patriciu: 2,1-2,2 miliarde de euro 2. Frank Timiş: 1,2-1,3 miliarde de euro 3. Ioan Niculae: 0,9-1 miliard de euro 4. Dan-Grigorescu Adamescu: 900-950 de milioane de euro 5. Ion Ţiriac: 700-750 de milioane de euro

Un nou aeroport lângă București, la Alexeni, în Ialomița

Aeroportul Alexeni-Mircea Tudor: O privire asupra unui proiect de infrastructură în România Aeroportul va fi independent energetic Aeroportul Alexeni-Mircea Tudor este un proiect ambițios care vizează construirea unui aeroport în localitatea Alexeni, județul Ialomița. Acesta ar urma să servească atât traficul de pasageri, cât și cel de marfă. Principalele aspecte ale proiectului:Localizare: Aeroportul se va afla în apropierea localității Alexeni, într-o zonă care are potențial pentru dezvoltarea infrastructurii aeroportuare. Numele: Va fi denumit Aeroportul Alexeni-Mircea Tudor, în onoarea unui fost pilot și antreprenor român. Capacitate: Se estimează că aeroportul va avea o capacitate de trafic semnificativă, deservind atât curse interne, cât și internaționale. Beneficii economice: Proiectul ar putea stimula dezvoltarea economică a regiunii, atrăgând investiții și creând locuri de muncă. Infrastructură: Va include piste de decolare și aterizare, terminale pentru pasageri și facilități